Back to homepage

Tag "VMRO-DPMNE"

Stojanovska: Xhaferi nuk ka bazë që ta hedhë poshtë nismën për referendum

Stojanovska: Xhaferi nuk ka bazë që ta hedhë poshtë nismën për referendum

Nisma për shpalljen e referendumit e paraqitur nga VMRO-DPMNE-ja nuk është antikushtetuese. Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, as nuk ka të drejtë të interpretojë, sepse kjo është kompetencë e Gjykatës Kushtetuese, as nuk ka bazë ta refuzojë, thotë Dafina Stojanovska,

Read Full Article
Xhaferi sot duhet të deklarohet për kërkesën për referendum nga VMRO-DPMNE

Xhaferi sot duhet të deklarohet për kërkesën për referendum nga VMRO-DPMNE

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi sot pritet të shqyrtojë iniciativën e VMRO-DPMNE-së për mbajtjen e referendumit për anulimin e Marrëveshjes me Bullgarinë. Nga kabineti i Xhaferit, informacionet zyrtare janë se ai sot do të jetë në punë dhe se do

Read Full Article