Back to homepage

Tag "Vladimir Putin"

Çfarë do të bëjë Xi përballë dështimeve të Putinit?

Çfarë do të bëjë Xi përballë dështimeve të Putinit?

Jehona e disfatave të pësuara së fundmi nga Rusia në Ukrainë – si rezultat i një kundërofensivë në verilindje dhe jug të vendit – mund të arrijë deri në Kinë. Jemi ende në fushën e spekulimeve dhe mbivendosjeve të çështjeve

Read Full Article