Kthehu në faqen kryesore

Tag "Valdet Xhaferi"

Incidenti në Shkup, Xhaferi i regon Taravarit: Për keqardhje, kjo menyrë e politikbërjes

Incidenti në Shkup, Xhaferi i regon Taravarit: Për keqardhje, kjo menyrë e politikbërjes

Kryetari i degës së BDI në Gostivar, Valdet Xhaferi ka reaguar ndaj deklaratës së nënkryetarit të ASH, Arben Taravari, i cili në intervistën për Fokus kishte deklaruar që incidentet në protesta u provokuan nga tifozë të KF Shkupi, transmeton Flaka

Lexo artikullin e plotë
Xhaferi paralajmëron ndryshime: Rinia do të jenë një nga prioritetet tona

Xhaferi paralajmëron ndryshime: Rinia do të jenë një nga prioritetet tona

Transparenca, llogaridhënia dhe meritokracia do të jenë tre shtyllat kryesore mbi të cilat ne do të funksionojmë në të ardhmen. Këtë e premton Valdet Xhaferi, kryetari i sapozgjedhur i BDI-së në Gostivar në intervistën e tij të parë televizive, përcjell

Lexo artikullin e plotë
Xhaferi: Konsolidohemi fuqishëm që BDI-në ta bëjmë fituese në Gostivar

Xhaferi: Konsolidohemi fuqishëm që BDI-në ta bëjmë fituese në Gostivar

Transparenca, llogaridhënia dhe meritokracia do të jenë tre shtyllat kryesore mbi të cilat ne do të funksionojmë në të ardhmen. Këtë e premton Valdet Xhaferi, kryetari i sapozgjedhur i BDI-së në Gostivar në intervistën e tij të parë televizive, transmeton

Lexo artikullin e plotë
Xhaferi: Ndryshime do të ketë, jemi të vetëdijshëm dhe nuk jemi të frustruar!

Xhaferi: Ndryshime do të ketë, jemi të vetëdijshëm dhe nuk jemi të frustruar!

Kryetari i sapozgjedhur i BDI-së në Gostivar në intervistën e tij të parë televizive të dhënë për Tv Globi, mes tjerash ka folur për ndryshimet brenda BDI, përcjell Observeri Ai tha se ndryshime do të ketë edhe te fuksionarët e

Lexo artikullin e plotë
Xhaferi: Antarësimi në degën e BDI-së në Gostivar do të vazhdojë

Xhaferi: Antarësimi në degën e BDI-së në Gostivar do të vazhdojë

Transparenca, llogaridhënia dhe meritokracia do të jenë tre shtyllat kryesore mbi të cilat ne do të funksionojmë në të ardhmen. Këtë e premton Valdet Xhaferi, kryetari i sapozgjedhur i BDI-së në Gostivar në intervistën e tij të parë televizive, përcjell

Lexo artikullin e plotë
Xhaferi: Pushteti Lokal në Gostivar nuk është duke qeverisur konformë pritshmërive të qytetarëve

Xhaferi: Pushteti Lokal në Gostivar nuk është duke qeverisur konformë pritshmërive të qytetarëve

Kryetari i sapozgjedhur i BDI-së në Gostivar në intervistën e tij të parë televizive të dhënë për Tv Globi, mes tjerash është pyetur edhe për funksionimin e administratës komunale dhe opozitarizmin që pritet të bëjë BDI si parti opozitare në

Lexo artikullin e plotë