Kthehu në faqen kryesore

Tag "Terororizëm"

I akuzuari për terrorizëm dënohet me 3 vite e tetë muaj burgim

I akuzuari për terrorizëm dënohet me 3 vite e tetë muaj burgim

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës (PSRK), e akuzonte Daçajn se ka shkuar në Siri dhe iu është bashkëngjitur luftërave të organizatës terroriste, militante, ekstremiste ISIS, si dhe ka marrë pjesë në mënyrë aktive si trajner i snajpersitëve të kësaj

Lexo artikullin e plotë