Kthehu në faqen kryesore

Tag "Telefona"

E thotë shpikësi i telefonit me valë: Lërini telefonat, nisni të jetoni

E thotë shpikësi i telefonit me valë: Lërini telefonat, nisni të jetoni

Njeriu që shpiku telefonin e parë celular ka thënë se njerëzit duhet të shijojnë jetën dhe të ndalojnë përdorimin e telefonave. Inxhinieri Martin Cooper, 93 vjeç, është kredituar për krijimin e pajisjes celulare origjinale me valë – Motorola DynaTAC 8000X

Lexo artikullin e plotë