Back to homepage

Tag "Talat Xhaferi"

Xhaferi sot duhet të deklarohet për kërkesën për referendum nga VMRO-DPMNE

Xhaferi sot duhet të deklarohet për kërkesën për referendum nga VMRO-DPMNE

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi sot pritet të shqyrtojë iniciativën e VMRO-DPMNE-së për mbajtjen e referendumit për anulimin e Marrëveshjes me Bullgarinë. Nga kabineti i Xhaferit, informacionet zyrtare janë se ai sot do të jetë në punë dhe se do

Read Full Article