Back to homepage

Tag "Sulmet kibernetike"

Sulmet kibernetike ngrenë alarmin për masa parandaluese

Sulmet kibernetike ngrenë alarmin për masa parandaluese

Nevoja për mbrojtjen e shtetit nga sulmet kibernetike është po aq e madhe sa edhe mbrojtja fizike përmes ushtrisë dhe policisë. Kështu vlerësojnë ekspertët e fushës së informatikës dhe të komunikimit pas sulmeve kibernetike ndaj faqes zyrtare të Ministrisë së

Read Full Article