Back to homepage

Tag "Skriningu"

Skriningu me BE-në sot vazhdon në Luksemburg

Skriningu me BE-në sot vazhdon në Luksemburg Updated

Në Bruksel dje ka filluar procesi i skriningut për harmonizimin e legjislacionit të BE-së me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë. Nga data 15-27 shtator 2022 do të zhvillohen takime për sferat dhe kapitujt e Klasterit për vlerat fondamentale kur Komisioni

Read Full Article