Kthehu në faqen kryesore

Tag "Roberto Saviano"

Gazetari italian: Mafia po “ha” Evropën përballë heshtjes së të gjithëve

Gazetari italian: Mafia po “ha” Evropën përballë heshtjes së të gjithëve

Roberto Saviano jeton fshehurazi prej 15 vitesh, i mbrojtur nga policia që me botimin e librit të famshëm “Gomorra”, ku denonconte hapur mafian dhe krimin e organizuar në Itali. Një libër i cili u shndërrua në ndër më të shiturin

Lexo artikullin e plotë