Kthehu në faqen kryesore

Tag "Protestë"

PD pas protestës së dhunshme, pamjet kaotike

PD pas protestës së dhunshme, pamjet kaotike

Selia e Partisë Demokratike është rrethuar me shiritin e verdhë të policisë, pasi zona tashmë konsiderohet skenë krimi. Në ambientet e PD-së, protestuesit demokratë përdorën dhunë, duke thyer dyert dhe dritaret e godinës. Dëmet materiale janë të shumta, ndërsa disa

Lexo artikullin e plotë