NATO e pranon: Sulm i mundshëm ndaj një vendi anëtar, Ballkani në fokus

NATO e pranon: Sulm i mundshëm ndaj një vendi anëtar, Ballkani në fokus

14 herë përmendet Rusia në konceptin e ri strategjik të NATO-s të shpallur në samitin e Madridit, dhe 11 herë Kina. Fakti që këto dy vende dhe një aleancë e mundshme midis Moskës dhe Pekinit, janë në këtë pikë në

Lexo artikullin e plotë