Back to homepage

Tag "Kuvendi"

Vazhdon debati për kandidatët për gjykatës kushtetues

Vazhdon debati për kandidatët për gjykatës kushtetues

 Komisioni parlamentar për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve sot do ta vazhdojë debatin për propozimin që prokurori publik Ljubomir Joveski të jetë gjyqtar kushtetues. Joveski për gjyqtar kushtetues është propozim i partive në pushtet. Ditëve të fundit anëtarët e këtij

Read Full Article