I pëlqeu Kosova, do ta viziton edhe Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë

I pëlqeu Kosova, do ta viziton edhe Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë

Alan Wurman apo siç njihen nga videot e tij, Alans Theory është një muzikant nga Santiago, Chile që jeton dhe vepron në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, por ai që një kohë të gjatë po bën video nëpër vende të

Lexo artikullin e plotë