Rrëmbyen një person dhe kërkuan para për lirimin e tij

Rrëmbyen një person dhe kërkuan para për lirimin e tij

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka arrestuar dy persona në Viti, të cilët dyshohen se kishin rrëmbyer një person. Rasti ka ndodhur më 5 janar, rreth orës 22:35. “Janë arrestuar dy të dyshuar meshkuj kosovar pasi që, të njëjtit

Lexo artikullin e plotë