Kthehu në faqen kryesore

Tag "Kate Marie Burns"

Burns: Propozimi francez respekton identitetin dhe gjuhën maqedonase

Burns: Propozimi francez respekton identitetin dhe gjuhën maqedonase

Kur është fjala për anëtarësimin në Bashkimin Evropian, është një bisedë që duhet të bëhet nga Maqedonia e Veriut dhe BE, ndërsa SHBA-të gjithmonë e kanë mbështetur anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në BE, tha në një intervistë për MIA-n

Lexo artikullin e plotë