Kthehu në faqen kryesore

Tag "Kanabisi mjekësor"

Kanabisi mjekësor, specialistët: Lehtëson sëmundjet e rënda

Kanabisi mjekësor, specialistët: Lehtëson sëmundjet e rënda

Përdorimi i kanabisit mjekësor lehtëson dhe ndihmon në simptomatologjitë e pacientëve që vuajnë nga sëmundje të rënda si tumoret apo HIV AIDS, por nuk shërojnë. Por cilat janë disa nga kategoritë kryesore që mund të perdorin derivatet e kanabisit mjekësor,

Lexo artikullin e plotë