Back to homepage

Tag "Joe Biden"

Presidenti Biden, fjalim mbi përpjekjet për t’i dhënë fund kancerit

Presidenti Biden, fjalim mbi përpjekjet për t’i dhënë fund kancerit

Presidenti Joe Biden u bëri thirrje amerikanëve të hënën që të bashkohen për një “qëllim të ri kombëtar”, përpjekjen e administratës së tij për t’i dhënë fund kancerit. Në Bibliotekën dhe Muzeun Presidencial John F. Kennedy, zoti Biden i bëri

Read Full Article