Back to homepage

Tag "Hudhra"

Si ruhet në mënyrën e duhur hudhra?

Si ruhet në mënyrën e duhur hudhra?

Hudhra është një përbërës i zakonshëm në kuzhina. Aq shumë receta nga kuzhinat e gjithë botës fillojnë me fërgimin e hudhrës në vaj, por mjafton vetëm aroma dhe ushqimi të marrë një shije tjetër. Me fillimin e ditëve të ftohta

Read Full Article