Back to homepage

Tag "Edmond Dhrami"

Edmond Dhrami çeli ekspozitën personale në Gostivar

Edmond Dhrami çeli ekspozitën personale në Gostivar

Piktori i mirënjohur shqiptar Edmond Dhrami, në Galerinë e Qendrës për Kulturë në Gostivar, çeli ekspozitën personale. Në prani të dashamirëve të artit të ardhur nga Gostivari dhe qytetet e tjera, ceremonia e hapjes kaloi në frymë impozante. “Falenderoj nga

Read Full Article