Back to homepage

Tag "Donald Trump"

Departamenti i Drejtësisë u dërgon fletëthirrje më shumë se 30 njerëzve nga rrethi i Trump

Departamenti i Drejtësisë u dërgon fletëthirrje më shumë se 30 njerëzve nga rrethi i Trump

Zyrtarë të lartë nga mbledhja e fondeve politike dhe operacioni i ish-fushatës së Donald Trump janë në mesin e dhjetëra njerëzve në rrethin e ish-presidentit që morën fletëthirrje nga juria e madhe ditët e fundit – ndërsa Departamenti i Drejtësisë

Read Full Article