Një femër raporton në polici se është dhunuar në një motel

Një femër raporton në polici se është dhunuar në një motel

Një femër ka raportuar në polici se është dhunuar nga një mashkull. Rasti ka ndodhur të premten në një motel në Lipjan. Lidhur me rastin është informuar dhe janë duke u zhvilluar hetimet lidhur me rastin. DHUNIM Lipjan 01.07.2022 –

Lexo artikullin e plotë