Back to homepage

Tag "Derivatet"

Çmimet e derivateve sot në Kosovë

Çmimet e derivateve sot në Kosovë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet e derivateve të naftës për 24 orët në vijim. Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve sot në Kosovë është 1.69 euro për litër. Çmimi i

Read Full Article