Back to homepage

Tag "Danella Arsovska"

Vazhdojnë polemikat mes VMRO-së dhe Arsovskës!

Vazhdojnë polemikat mes VMRO-së dhe Arsovskës!

Vazhdon debati mes VMRO-DPMNE-së dhe kreut të Qytetit të Shkupit, Danella Arsovska. Drejtori i shkarkuar i N.P. Ujësjellësi dhe Kanalizimi, Zllatko Perinski mëngjesin e sotëm ka deklaruar se që në ditën e shtunë kanë nisur spekulimet nëpër portale për shkarkimin

Read Full Article