Kthehu në faqen kryesore

Tag "Burgosje"

Keqpërdori pozitën dhe autoritetin zyrtar, arrestohet

Keqpërdori pozitën dhe autoritetin zyrtar, arrestohet

Policia e Kosovës, Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit, konkretisht Njësia Rajonale për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit në Prizren, sot më datë 27.01.2022, ka siguruar informata se në parkun e qytetit në Prizren, dyshohej se bëhej

Lexo artikullin e plotë