Xhaferi paralajmëron ndryshime: Rinia do të jenë një nga prioritetet tona

Xhaferi paralajmëron ndryshime: Rinia do të jenë një nga prioritetet tona

Transparenca, llogaridhënia dhe meritokracia do të jenë tre shtyllat kryesore mbi të cilat ne do të funksionojmë në të ardhmen. Këtë e premton Valdet Xhaferi, kryetari i sapozgjedhur i BDI-së në Gostivar në intervistën e tij të parë televizive, përcjell

Lexo artikullin e plotë
Xhaferi: Konsolidohemi fuqishëm që BDI-në ta bëjmë fituese në Gostivar

Xhaferi: Konsolidohemi fuqishëm që BDI-në ta bëjmë fituese në Gostivar

Transparenca, llogaridhënia dhe meritokracia do të jenë tre shtyllat kryesore mbi të cilat ne do të funksionojmë në të ardhmen. Këtë e premton Valdet Xhaferi, kryetari i sapozgjedhur i BDI-së në Gostivar në intervistën e tij të parë televizive, transmeton

Lexo artikullin e plotë