Kthehu në faqen kryesore

Tag "Artan Grubi"

Grubi: Kryesia e re do t’i qaset punës për të sjellur ndryshimin në Gostivar

Grubi: Kryesia e re do t’i qaset punës për të sjellur ndryshimin në Gostivar

Sonte BDI dega në Gostivar organizoi ceremoninë e dorëzimit të detyrës, kryetar dege. Në prani të liderit, Ali Ahmeti, zyrtarëve të lartë partiak e qeveritar, Bashkim Hasani ia dorëzoi detyrën kryetarit të sapozgjedhur, Valdet Xhaferi, raporton Gostivari Sot. I pranishëm

Lexo artikullin e plotë
Grubi: Askush, në asnjë rrethanë, nuk mund të asimilojë askënd në shekullin e 21

Grubi: Askush, në asnjë rrethanë, nuk mund të asimilojë askënd në shekullin e 21

“Askush, në asnjë rrethanë, nuk mund të asimilojë askënd në shekullin e 21-të, në vitin 2022, në botën e sotme. Absurde dhe fyese është përpjekja për të imponuar frikë! Sot gjithçka dihet, asgjë nuk mund të fshihet! Pushtimet ushtarake, krimet

Lexo artikullin e plotë
Sigurohen mjetet për ndërtimin e autostradës Shkup – Bllacë, njofton Grubi

Sigurohen mjetet për ndërtimin e autostradës Shkup – Bllacë, njofton Grubi

Ashtu siç edhe premtuam, pas miratimit të ligjit për kredinë për ta ndërtuar autostradën Shkup – Bllacë, u nënshkrua edhe huamarrja me Bankën Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim, me ç’rast përfundimisht u siguruan mjetet për ndërtimin e autostradës, bëri me

Lexo artikullin e plotë