Kthehu në faqen kryesore

Tag "Ali Ahmeti"

Ahmeti përkujon 32 vjetorin e  deklaratës  kushtetuese të Kosovës

Ahmeti përkujon 32 vjetorin e deklaratës kushtetuese të Kosovës

“Sot bëhen 32 vjet nga momenti kur 111 delegatët shqiptarë të Kuvendit të Kosovës, në Prishtinë sypatrembur nga rrethimi policor dhe ushtarak shpallën Deklaratën kushtetuese mbi Kosovën si njësi të pavarur dhe të barabartë në kuadër të federatës jugosllave”, kujton

Lexo artikullin e plotë
Ahmeti pas takimit në qeveri: Vlerësoj se është koha të dëshmojmë pjekuri dhe racionalitet

Ahmeti pas takimit në qeveri: Vlerësoj se është koha të dëshmojmë pjekuri dhe racionalitet

“Në çastet vendimtare për ardhmërinë europiane të vendit, me partnerët e koalicionit qeverisës jemi ulur në tavolinën e punës dhe po shqyrtojmë me vëmendje idetë e trasuara në propozimin e presicendës franceze për zgjidhjen e kontestit me Bullgarinë fqinje”, shkruan

Lexo artikullin e plotë