I pëlqeu Kosova, do ta viziton edhe Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë

I pëlqeu Kosova, do ta viziton edhe Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë

Alan Wurman apo siç njihen nga videot e tij, Alans Theory është një muzikant nga Santiago, Chile që jeton dhe vepron në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, por ai që një kohë të gjatë po bën video nëpër vende të

Lexo artikullin e plotë
Ja pse Kastrioti dhe Skenderi sot meritojnë respekt!

Ja pse Kastrioti dhe Skenderi sot meritojnë respekt!

Shkruan: Driton ZENKU Shtetet e Bashkuara të Amerikës sot shënojnë pavarësinë. Ishte viti 1776 dhe data 4 korrik kur populli amerikan përjetojë Deklaratën e Pavarësisë dhe kur shtetet federale tashmë ishin shtete të bashkuara, të lira dhe të pavarura. Si

Lexo artikullin e plotë
Dimovski dhe dilemat e tij hamletiane!

Dimovski dhe dilemat e tij hamletiane!

Shkruan: Driton ZENKU Nga viti 2006 deri në vitin 2020 ka qenë deputet në Kuvedin e Maqedonisë së Veriut. Ka qenë eksponent i lartë i partisë maqedonase, VMRO-DPMNE. Ilija Dimovski iu drejtua me një shkrim në rrjetet sociale shefit të diplomacisë,

Lexo artikullin e plotë
Si të shmangni dhimbjen e shkaktuar nga takat e larta

Si të shmangni dhimbjen e shkaktuar nga takat e larta

Jeni të emocionuar për takat e larta dhe në çdo vështrim dëshironi t’i bëni ato tuajat, por sapo vjen momenti për t’i veshur, ankthi dhe vetëdyshimi trokasin në derë në mënyrë ritmike duke ju kujtuar dhimbjen që do të pasojë?

Lexo artikullin e plotë
Tani ekziston një peshk bionik që mbledh mikroplastikë nga detet

Tani ekziston një peshk bionik që mbledh mikroplastikë nga detet

Mikroplastika është një nga problemet më të mëdha mjedisore të shekullit të 21-të. Ato tani janë në ujin që pimë, ushqimin që hamë, ndotin ekosistemet dhe përfundojnë brenda trupit të njeriut, me efekte shëndetësore të panjohura aktualisht. Për shkak të

Lexo artikullin e plotë
Mafiozët shtiren si biznesmenë, identifikohen bandat shqiptare të drogës në Karaibe

Mafiozët shtiren si biznesmenë, identifikohen bandat shqiptare të drogës në Karaibe

Destinacionet e Karaibeve meksikane nuk janë vetëm atraksion turistik. Duke qenë të preferuara për turistët nga e gjithë bota, ato bëhen një treg potencial për drogat që përdoren nëpër feta të Kankunit, Playa del Carmen, Tulum etj. DEA Amerikane dhe Interpol

Lexo artikullin e plotë