E thotë shpikësi i telefonit me valë: Lërini telefonat, nisni të jetoni

E thotë shpikësi i telefonit me valë: Lërini telefonat, nisni të jetoni

Njeriu që shpiku telefonin e parë celular ka thënë se njerëzit duhet të shijojnë jetën dhe të ndalojnë përdorimin e telefonave. Inxhinieri Martin Cooper, 93 vjeç, është kredituar për krijimin e pajisjes celulare origjinale me valë – Motorola DynaTAC 8000X

Lexo artikullin e plotë
Amazon kufizon mallrat LGBT në Emiratet e Bashkuara Arabe

Amazon kufizon mallrat LGBT në Emiratet e Bashkuara Arabe

Gjigandi i shitjes me pakicë në internet Amazon ka kufizuar rezultatet e kërkimit në lidhje me personat LGBT në Emiratet e Bashkuara Arabe (EBA). Firma ndërmori hapin pasi thuhet se ishte nën presionin e autoriteteve. Marrëdhëniet seksuale të të njëjtit

Lexo artikullin e plotë
Keqpërdori pozitën dhe autoritetin zyrtar, arrestohet

Keqpërdori pozitën dhe autoritetin zyrtar, arrestohet

Policia e Kosovës, Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit, konkretisht Njësia Rajonale për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit në Prizren, sot më datë 27.01.2022, ka siguruar informata se në parkun e qytetit në Prizren, dyshohej se bëhej

Lexo artikullin e plotë