Tetovë, arrestohet 78-vjeçari pasi sulmoi fqinjin e tij

Kronika
Nga Kronika 11 Korrik, 2022 10:01

Tetovë, arrestohet 78-vjeçari pasi sulmoi fqinjin e tij

Dje (10-korrik) rreth orës 18:50, zyrtarë policorë të SPB Tetovë, në fshatin Tudencë të Tetovës, kanë
ndaluar 78-vjeçarin V.K. nga ky fshat, i cili ka prishur rendin dhe qetësinë publike, pasi ka debatuar
verbalisht me fqinjin e tij.

Rasti është zbardhur dhe dokumentuar.

Kronika
Nga Kronika 11 Korrik, 2022 10:01