​Sulmoi nënën dhe babain e vet, arrestohet

Kronika
Nga Kronika 3 Korrik, 2022 09:38

​Sulmoi nënën dhe babain e vet, arrestohet

Një person është arrestuar mbrëmë në Gjilan, pasi ai ka sulmuar fizikisht nënën dhe babain e tij.

Sipas viktimave i dyshuari këtë gjë e përsëritë në vazhdimësi ndaj tyre.

Me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.

Po në Gjilan, është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar, pasi ai kishte dërguar një mesazh me përmbajtje kërcënuese bashkëshortes së tij kosovare.

Me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.

Kronika
Nga Kronika 3 Korrik, 2022 09:38