Dy 66-vjeçarë mbyten në plazhet e Shqipërisë

Kronika
Nga Kronika 2 Korrik, 2022 19:42

Dy 66-vjeçarë mbyten në plazhet e Shqipërisë

E shtuna ka rezultuar tragjike për dy 66 vjeçarë në Shqipëri, të cilët kanë qenë duke pushuar në bregdet.

Ata kanë gjetur vdekjen, njëri në plazhin e Borshit dhe tjetri në Kavajë.

Ngjarja në Borsh ndodhi si pasojë e një arresti kardiak, çka i shkaktoi vdekjen e menjëhershme të pushuesit.

Ndërkohë 66 vjeçari tjetër në Kavajë mësohet se ka qenë duke notuar dhe është mbytur. vizionplus

Kronika
Nga Kronika 2 Korrik, 2022 19:42