Melinda Ademi sjell pozat e nxehta nga jugu i Shqipërisë

Kronika
Nga Kronika 1 Korrik, 2022 16:34

Melinda Ademi sjell pozat e nxehta nga jugu i Shqipërisë

Melinda Ademi është një nga këngëtaret më të njohura në tregun muzikor shqiptar.

Artistja nga Kosova jo rrallëherë vihet në qendër të vëmendjes për format e saj bombastike. Sezoni i verës ka ardhur, e teksa të gjithë presim të pushojmë, për këngëtarët është periudha ku punohet më shumë.

Edhe Melinda përpara “stuhisë” ka vendosur të relaksohet pak. Autorja e hitit “All night” ka zgjedhur jugun e Shqipërisë për ditët e saj të pushimit.

Dhe sigurisht nuk kanë munguar foto “të nxehta” nga reperja e cila përshëndet ndjekësit nga Dhërmiu.

Edhe Melinda përpara “stuhisë” ka vendosur të relaksohet pak. Autorja e hitit “All night” ka zgjedhur jugun e Shqipërisë për ditët e saj të pushimit. Dhe sigurisht nuk kanë munguar foto “të nxehta” nga reperja e cila përshëndet ndjekësit nga Dhërmiu.

Kronika
Nga Kronika 1 Korrik, 2022 16:34