Sulmohet afaristi nga Tetova

Kronika
Nga Kronika 12 Prill, 2022 10:51

Sulmohet afaristi nga Tetova

Dje në ora 16:35 në SPB Tetovë është thirrur 52-vjeçari I.I. nga Strimnica e Tetovës, i cili dy orë më parë ishte denoncuar nga 52-vjeçari B.E. nga Tetova, se rreth orës 13:30 është sulmuar fizikisht në zyrën e tij afariste në rrugën ,,JNA“ në Tetovë dhe se i janë dëmtuar disa pajisje.

Po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit. Flaka

Kronika
Nga Kronika 12 Prill, 2022 10:51