Vdes në rrethana të dyshimta 72-vjeçari 

Kronika
Nga Kronika 26 Janar, 2022 21:51

Vdes në rrethana të dyshimta 72-vjeçari 

Në mesditën e sotme, Mehdi Tupella u gjet i vdekur nga Ali Hajra, i cili u kujdes vazhdimisht për të gati për pesë vjet.

Hajra tregoi se të ndjerit i ka ndihmuar vazhdimisht me ushqim dhe se hera e fundit kur e ka parë të gjallë ka qenë para tre ditëve.

Vdekjen e Tupellës e konfirmuan forcat e rendit, që kishin dal në vendin e ngjarjes.

Trupi i 72-vjeçarit është dërguar për obduksion

Kronika
Nga Kronika 26 Janar, 2022 21:51