Vajza rrihet brutalisht dhe tërhiqet zvarrë në rrugë nga moshatarja e saj

Kronika
Nga Kronika 26 Janar, 2022 12:09

Vajza rrihet brutalisht dhe tërhiqet zvarrë në rrugë nga moshatarja e saj

Një rrahje brutale mes dy të miturave ka ndodhur në një fshat të Shtimes.

Nga pamjet e publikuara në rrjetet  sociale shihet njëra vajzë duke e tërhequr zvarrë tjetrën nëpër asfalt.

Rrahje të ngjashme brutale mes të miturve janë parë muajt e fundit edhe nëpër komunat tjera.

Kronika
Nga Kronika 26 Janar, 2022 12:09