Në Dibër arrestohet një shtetas i Shqipërisë, kërkohej nga Interpoli

Kronika
Nga Kronika 26 Janar, 2022 12:25

Në Dibër arrestohet një shtetas i Shqipërisë, kërkohej nga Interpoli

Policia në Dibër ka arrestuar një shtetas të Shqipërisë, i cili kërkohej me fletarrestim ndërkombëtarë.

“Në Sektorin për Punë të Brendshme-Dibër, me urdhër të prokurorit publik është arrestuar dhe ndaluar 46 vjeçari B.M. nga Republika e Shqipërisë. Ai kërkohej me fletarrestim ndërkombëtarë nga ana e Interpolit”, deklaroi Stefan Dimoski, zëdhënës i SPB-Ohër.

Kronika
Nga Kronika 26 Janar, 2022 12:25