Mbi 1 mijë e 700 gjoba trafiku në 24 orët e fundit

Kronika
Nga Kronika 14 Janar, 2022 10:22

Mbi 1 mijë e 700 gjoba trafiku në 24 orët e fundit

Në 24 orët e fundit në vendin tonë janë shqiptuar 1 mijë e 712 gjoba trafiku në Kosovë.

Gjatë kësaj periudhe janë shqiptuar edhe 433 gjoba për mosrespektim të ligjit anti-COVID.

Aksidente me të lënduar, në 24 orët e fundit janë gjithsej 15, ndërsa me dëme material 27.

Ndryshe, në statistikat e përgjithshme të policisë bëhet e ditur se 22 persona janë arrestuar dhe 18 janë dërguar në mbajtje.

Kronika
Nga Kronika 14 Janar, 2022 10:22