Ndihet tërmet i fuqishëm në Maqedoni, Kosovë e Shqipëri

Kronika
Nga Kronika 9 Janar, 2022 21:53

Ndihet tërmet i fuqishëm në Maqedoni, Kosovë e Shqipëri

Sonte u ndje tërmet i fuqishëm në Maqedoninë e Veriut. Së shpejti me informacione plotësuese. Epiqendra e tërmetit ka qenë në shtetin fqinjë, Greqi.

Fuqia e tërmetit, sipas informacioneve nga interneti a qenë 5.8 ballë në thellësi 10 kilometra nërtokë dhe afër rajonit Kato Kleies dhe Florina.

Lekundje te forta te tokes edhe ne Shqiperi.

Termeti eshte regjistruar ne oren 22:44. Nuk dihet ende magnituda por raportohet se jane ndjere lekundje te forta ne disa qytete. Vecanerisht nga Elbasani, Tirana, Korca dhe i gjithe rajoni juglindor vijne informacione per panik ne radhet e qytetareve.

Tërmeti ndihet edhe në Kosovë

Një tërmet është dëgjuar para pak minutave në Kosovë. Dridhjet e tokës janë dëgjuar edhe në Kosovë. Deri më tani nuk janë dhënë detaje se sa ka qenë shkalla e këtij tërmeti.

Kronika.mk

Kronika
Nga Kronika 9 Janar, 2022 21:53