Ankohet se iu vjedh ari dhe dy orë dore në Aeroport

Kronika
Nga Kronika 9 Janar, 2022 10:13

Ankohet se iu vjedh ari dhe dy orë dore në Aeroport

Një person ka raportuar se vëllai i tij kur ka arritur në shtetin e Zvicrës ka vërejtur se i janë vjedhur nga valixhja e tij sasi ari dhe dy orë dore.

Rasti ka ndodhur më 07 janar në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës. 

Kronika
Nga Kronika 9 Janar, 2022 10:13