‘Vend ngjarje, mos kalo’! Policia i vendos shiritin selisë së PD

Kronika
Nga Kronika 8 Janar, 2022 14:21

‘Vend ngjarje, mos kalo’! Policia i vendos shiritin selisë së PD

Policia e Shtetit dhe Forcat speciale kanë marrë nën kontroll selinë e Partisë Demokratike.

Policia ka rrethuar të gjithë selinë blu me shiritin “vend ngjarje, mos kalo!” e cila përkthehet në nisje të hetimeve për çdo akt dhune ushtruar ndaj këtij institucioni.

Gjithashtu “Fax News” raporton se në selinë e PD-së mbërrin prokurori Elio Mazreku.

Kronika
Nga Kronika 8 Janar, 2022 14:21