Kaosi dhe shkatërrimi i selisë së PD-së, OSBE: Po ndjekim gjithçka

Kronika
Nga Kronika 8 Janar, 2022 14:25

Kaosi dhe shkatërrimi i selisë së PD-së, OSBE: Po ndjekim gjithçka

Prezenca e OSBE-së deklaron se po ndjek zhvillimet e sotme pranë selisë së Partisë Demokratike.

“Ne nxitim të gjithë aktorët e përfshirë të përmbahen nga çdo akt dhune dhe vlerësojmë policinë për ruajtjen e rendit publik. Protestat paqësore janë në themel të demokracisë” mbyllet deklarata.

Pa më shumë se tre orësh protestë dhe dhunë, Sali Berisha u tërhoq duke mbyllur tubimin me premtimin se do të rikthehet sërish deri në arritjen e qëllimit final që është largimi i Lulzim Bashës nga zyra./ Abcnews.al

Kronika
Nga Kronika 8 Janar, 2022 14:25