Vidhnin vila dhe biznese, nuk harronin televizorët plazma!

Kronika
Nga Kronika 4 Janar, 2022 10:15

Vidhnin vila dhe biznese, nuk harronin televizorët plazma!

Këta persona në bashkëpunim mes tyre më datë 03.01.2022, në lagjen nr. 10, Korçë, kanë vjedhur në banesën e një qytetari një televizor plazma, dy tableta dhe disa bizhuteri floriri.

Oltjon Kondi, Markel Qirjazi dhe Xhaferr Pojani janë tre burrat të cilët ishin kthyer në tmerrin e qytetarëve në qytetin e Korçës.

Kronika
Nga Kronika 4 Janar, 2022 10:15