Në gjendje të dehur babai keqtrajton fëmijët e tij të mitur

Kronika
Nga Kronika 3 Janar, 2022 23:10

Në gjendje të dehur babai keqtrajton fëmijët e tij të mitur

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Fier.

Babai ka keqtrajtuar fëmijët e tij të mitur 15 dhe 13 vjeç.

“Specialistët për Hetimin e Krimeve në Komisariatin e Policisë Fier proceduan penalisht shtetasin K. T., 46 vjeç, banues në Rërës, Patos, pasi në gjendje të dehur ka keqtrajtuar fëmijët e tij të mitur 15 dhe 13 vjeç”, thotë policia.

Kronika
Nga Kronika 3 Janar, 2022 23:10